Blog

Ako skryť Instagram príbehy pred niekým na iPhone

Aby ste zaistili, že vaše príbehy potrebujú súkromie, umožňuje vám Instagram nielen nastaviť súkromný účet, ale aj skryť vaše príbehy z Instagramu pred niekým, kto používa váš iPhone. Najlepšie na tejto funkcii je, že vám umožňuje utajiť svoje príspevky pred určitými priateľmi bez toho, aby ste ich museli prestať sledovať.

Jedna vec stojí za zmienku, že skrytie vášho príbehu pred niekým sa líši od blokovania. Napríklad osoba, ktorej ste zastavili prezeranie vašich príbehov, bude naďalej vidieť váš profil a príspevky; na rozdiel od blokovaných.

Ako skryť Instagram príbehy pred niekým na iPhone

Krok 1. Spustite Instagram aplikácia na vašom iPhone → Klepnite na kartu profil v pravom dolnom rohu → Teraz musíte klepnite na ikonu Gear.

Krok 2. Ďalej klepnite naNastavenia príbehu nižšieÚčet.

Krok č. Teraz klepnite naSkryť príbeh pred.

Krok č. Nakoniec musíte vybrať ľudí, pred ktorými chcete skryť svoj príbeh → Nakoniec klepnite na Hotovo v pravom hornom rohu.

To je všetko!

Teraz títo ľudia nebudú môcť zobraziť váš príbeh.

Ako skryť príbehy Instagramu od niekoho na iPhone

Týmto priateľom môžete kedykoľvek povoliť prezeranie vašich príspevkov. Môžete to urobiť ľahko.

Krok 1. Otvorené InstagramKarta ProfilNastavenia (ikona ozubeného kolieska.)

Krok 2. Klepnite na Nastavenia príbehu.

Krok č. Klepnite na Skryť príbeh z.

Krok č. Klepnite na kruh so začiarknutím vedľa osoby, ktorej chcete zobraziť svoje príspevky → Klepnite na hotový vpravo hore na potvrdenie zmeny.

To je všetko priatelia!

Pri pohľade na to, kto videl váš príbeh, môžete vybrať ľudí, pred ktorými sa váš príbeh skryje. Jednoducho klepnite na ikonu "X" napravo od ich mena a vyberteSkryť príbeh pred [používateľským menom].

Ak sa váš príbeh zobrazuje na stránke alebo mieste s hashtagom, môžete ho vidieť v hornej časti zoznamu ľudí, ktorí videli váš príbeh.

Jednoducho klepnite na ikonu X napravo od miesta alebo stránky s hashtagom, aby ste pred ním svoj príbeh skryli. Nastavenie súkromia vášho účtu vám umožňuje rozhodnúť sa, kto môže vidieť váš príbeh. Ak ste svoj účet nastavili ako súkromný, váš príbeh si budú môcť pozrieť iba vaši schválení sledovatelia.

Ak je váš účet nastavený na verejný, váš sledovateľ a ktokoľvek si bude môcť pozrieť váš príbeh a profil.

Zabaliť:

Takto si môžete nechať príspevky pod pokrievkou od určitých priateľov! Máte nejaké pripomienky? Pokojne sa oň podeľte v komentároch nižšie.

Chyťte aj tieto príspevky:

  • Skryte príbehy Instagramu z Hashtagu a stránky s umiestnením v iPhone
  • Ako archivovať príspevky z Instagramu na zariadeniach iPhone a iPad